Ergotemp Mjuk - tryckavlastande madrass

 Ergotemp Mjuk - tryckavlastande madrass
Klicka för förstoring

Ergotemp Mjuk är en madrass med en helt unik och ny materialkvalité. Den är en äkta tryckavlastande madrass av så kallat memory foam, men inte värmekänslig. Ergotemp Mjuk känns mjuk och formbar direkt när man lägger sig på den och reagerar inte på kroppsvärmen som många liknande madrasser på marknaden gör.
Ergotemp är först i Sverige att introducera detta unika material med nya egenskaper.

Madrassen är specifikt framtagen för personer med besvär som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk och har ibland även kallats för "fibromyalgimadrass". Vid sådana besvär behöver man en tryckavlastade madrass, men också en madrass som är mjuk direkt när man lägger sig och när man vänder sig i sängen. Självklart behöver du inte lida av dessa tillstånd för att uppleva att madrassen är mycket komfortabel, ger stöd och avlastning samt bättre sömn.

Madrassen är 8 cm tjock  och har ett avtagbart innerfodral av bomull med dragkedja och överdrag av ett tjockt laminerat stretchtyg med polyester invändigt och 100 % bomull utvändigt. Överdraget är tvättbart i 60 grader.

En medicinsk topprodukt för bättre hälsa, sömn och livskvalité. OBS! Om du är medlem i Fibromyalgiförbundet får du 10% rabatt på Ergotemp Mjuk. Vid beställning uppger du vilken lokalförening du är medlem i.


30 dagars fri provning!

Du har alltid rätt att prova Ergotemps madrasser i 30 dagar. Skulle du inte bli nöjd, får du en returfraktsedel och returnerar din madrass igen. Du får då hela köpesumman tillbaka. Vi levererar madrassen fraktfritt till dig men vid retur, pga ångrat köp får kunden stå för fraktkostnaden som ligger på 300-400 kr, beroende på madrassens storlek. Fraktkostnaden överstiger aldrig 400 kr, oavsett hur många madrasser du köper.

10 års garanti på Ergotemps bäddmadrasser! Läs fullständiga villkor och information under fliken Villkor.


Priser
Ergotemp Mjuk 80x200 cm    2 950 kr
Ergotemp Mjuk 90x200 cm    3 350 kr
Ergotemp Mjuk 105x200 cm  3 850 kr
Ergotemp Mjuk 120x200 cm  4 400 kr
Ergotemp Mjuk 140x200 cm  5 050 kr
Ergotemp Mjuk 160x200 cm  5 550 kr
Ergotemp Mjuk 180x200 cm  6 250 kr

När det gäller dubbelmadrasserna kan man även få en kombination där man lägger Ergotemp Orto på ena halvan och Ergotemp Mjuk på den andra, men ändå i ett gemensamt överdrag. Ingen extra kostnad för denna kombination, maila oss om du vill göra denna specialbeställning: info@varkbutiken.se, eller använd kontaktformuläret.

En liten jämförelse mellan Ergotemp Mjuk och Ergotemp Orto.
Ortomadrassen upplevs betydligt mer fast när man lägger sig på den men efter en stund när den hunnit reagera på kroppsvärmen, formar den till sig och du får det stöd som kroppen behöver. Du som normalt gillar att ligga på fastare sängar/madrasser, bör välja orto.
Ergotemp Mjuk är däremot gjord av ett material som upplevs klart mjukare direkt du lägger dig. Det är inte ett värmekänsligt material och därför blir det heller inte samma fördröjning innan madrassen format sig, såsom det blir med Ergotemp Orto.
Du som gillar när bäddmadrassen känns mjuk, bör välja denna framför Orto. Det ska poängteras att man ändå upplever ett bra stöd av madrassen även om den är betydligt mjukare än Orto.

 

Dessa alternativ finns:
Storlek:
   Recensioner  SEK:2950:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också