Ergonomisk sovkudde - Royal Rest Memory Junior

 Ergonomisk sovkudde - Royal Rest Memory Junior
Klicka för förstoring

Royal Rest Memory - Bäst i test! Sovkudden för dig som vill ha det bästa! Nu har vi även tagit in en ny medlem i Royal Rest familjen - Royal Rest Memory Junior - för dig som vill ha en lägre, lite mindre, men lika bra ergonomisk sovkudde!

Lämplig för vuxna med låg axel- & skulderprofil och barn från 7 år.

Har du upplevt andra kuddar i ”tempur-material” vara hårda? Royal Rest har lösningen: Royal Rest Memory består av ett avancerat trög- eller viskoelastiskt material som ibland även kallas för "memory foam" eller "tempurmaterial". Detta trögelastiska skum reagerar på värme och tryck och ställer automatiskt in sig efter din egen kropp, vilket ger en känsla av tyngdlöshet och komfortkänsla. Materialet formar sig alltså efter dina egen kroppskontur och upplevs behaglig.  

Royal Rest Memory är i särklass bland de bästa kuddarna på marknaden när det kommer till att tillhandahålla komfort och avlastning för dig med höga krav eller som söker lindring för rygg- och nackbesvär.

Rotal Rest är tillverkade i Sverige utan förekomst av freon, farliga ämnen eller kemiska lösningsmedel. De är allergitestade och innehar godkänd certifiering enligt ÖKO-Text100-Standard. Royal Rest viskoelastiska kuddar är försedda med kuddöverdrag i velour (polyester) med kronor i relieftryck. 

Mått: Royal Rest Junior, 42 x 32 x 8/10 cm 

OBS! Örngottet i "Striped Satin" på bilden ingår inte.

 

 
   Recensioner  SEK:625:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också