Ergonomisk sovkudde - Royal Rest Comfort+

[ Ergonomisk sovkudde - Royal Rest Comfort+]

SEK:875:-


Royal Rest Comfort+

Ergonomsk 3-i-1 stödkudde

Den ergonomiska stödkudden med unika ortopediskt utformade stödkärnor och ett multifunktionsöverdrag som medför 2 reglerbara lägesfunktioner för svank, rygg och nacke.

Royal Rest Comfort+ innehåller en anatomisk sovkudde med avtagbart formsytt satängöverdrag för att brukas som ortopedisk nackstödskudde i reseformat. Det marinblå formsydda Multifunktionsöverdraget, av extra slitstarkt kvalitetstyg, används för att rulla ihop kudden och därmed underlätta förvaring i reseutrustning eller att bära med sig.

Med hjälp av det extra kraftiga reglerbara resårbandet på Multifunktionsöverdraget kan du fästa kudden i antingen ihoprullat tillstånd eller utfällt tillstånd på en skrivbordsstol eller bilstol, i olika höjled. Stödkudden blir då en ultimat rulle eller kudde för att erhålla korrekt position för övre ryggparti och ländrygg. Kardborrebandets längd tillåter att kudden rullas med olika hårdhet för att anpassa till olika anatomiska behov.

Royal Rest Comfort+ är en ergonomisk stödskudde utformad och tillverad i Sverige av högsta kvalitet med unika ortopediska stödkärnor. Kärnorna i ett fastare material, omgivna av supermjuk material ger en unik kombination av komfort och stöd som ger ett bevisat ultimat stöd för både nacke och skuldra som lindrar tryck, smärta och stelhet. Materialet är ventilerat och andas vilket håller brukaren sval och torr hela natten. De två sidorna av kudden har olika höjder för passa olika anatomiska behov. Multifunktionsöverdraget, av extra slitsamt tyg, används för att rulla ihop sovkudden och därmed underlätta förvaring i din reseutrustning.

Det perfekta redskapet för korrekt hållning, avlastning och viloläge.
Var du än befinner dig!

Mått: 42 x 34 x 12.5/10 cm

Vikt: 1 kg

Powered by Talex e-handelssystem