Fixback stödbälte med termoelement

 Fixback stödbälte med termoelement
Klicka för förstoring

Ett ortopediskt ryggförband som värmer, kyler och stödjer. Förbandet är utvecklat i samarbete med överläkare Robert Ihrman på Länssjukhuset i Jönköping och utprovat hos Göteborg Spine Center.


Förbandet innehåller ett aktivt termoelement som kan värmas i mikrovågsugn eller vattenbad, alternativt kylas i frysen beroende på dina behov.

Värme ökar blodcirkulationen, mjukar upp muskulaturen och gör dig rörligare. Värme är skönt och lindrar vid molande värk samt stel och trött rygg.

Kyla är ofta bästa behandlingen vid akut och kraftig smärta. Kyla är smärtstillande, dämpar svullnad och irritation och är dessutom ofarligt.

Prova dig fram om kyla eller värme hjälper dig bäst!

Instruktioner:
Värme: Lägg elementet i mikrovågsugnen och värm på 700-800W i max 40 sekunder. Öka tiden med 10-15 sekunder åt gången om du vill ha mer värme (microvågsugnar kan ge lite olika effekt). Alternativt värm elementet i 50 C varmt vatten i ca 5 minuter. Kontrollera alltid att elementet inte blivit för varmt innan du sätter på förbandet. Spänn fast ordentligt. Fixback ska sitta nära kroppen för att ge optimalt stöd och termoeffekt. Det går bra att ha en tunnare tröja mellan förbandet och huden.

Kyla: Lägg elementet i frysen (2-3 tim)


Dessa alternativ finns:
Storlek:
 Fixback stödbälte med termoelement
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  SEK:699:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också