Glidlakan EZ - Gravid och svårt att vända dig i sängen?

 Glidlakan EZ - Gravid och svårt att vända dig i sängen?
Klicka för förstoring

Glidlakanet EliGlide EZ är ett svensktillverkat ergonomiskt hjälpmedel för dig som har svårt att vända dig eller förflytta dig i sängen. Mot slutet av graviditeten får många kvinnor svårt med just detta och lider man dessutom av foglossning kan det t.o.m vara riktigt smärtsamt. Det här är räddaren i nöden! Glidlakanet har ett blankt mittparti med mycket låg friktion. Denna blanka glidyta gör det mycket lättare att vända sig/förflytta sig.

Modellen "EliGlide EZ" är ett klassiskt glidlakan till ett mycket bra pris. Lakanet är något enklare än modellen "Eliglide original som är fodrat med ett trögt foder för att ligga bättre på plats i sängen. För dig som har ett mer tillfälligt behov av glidlakan, exempelvis efter en operation, kan Eliglide EZ fungera bra. Har du ett långvarigt eller frekvent behov, rekommenderar vi Eliglide original.

Storlek: 100 x 200 cm, passar till sängar med 80-90 centimeters bredd.

Material
Mittparti: Specialvävd 100% polyester.
Sidoparti och undersida: Förbehandlad 50% polyester 50% bomull.
Skötselråd
Tvättas i valfri temperatur upp till 90 grader C och kan torktumlas i låg temperatur. Sköljmedel rekommenderas ej. Mangling och strykning i låg temperatur förbättrar glidförmågan. Undvik vassa föremål mot glidytan t.ex blixtlås.

   Recensioner  SEK:369:-
Kunder som har köpt den här produkten köpte också